Servicii

CE OFERIM

Distributie marfuri

Oferim servicii de distributie marfa pe retail (magazine mici), lanturi mari de magazine (hipermarketuri), depozite en-gros si platforme. Noi ne ocupam de repartizarea marfii clientului, astfel incat aceasta sa ajunga in timp util la destinatie.
Pregatim rutele, le programam, iar apoi expediem marfa in siguranta, oferind clientului transparenta si controlul asupra transportului.

Logistica marfuri

Asiguram gestionarea fluxului de marfuri intre punctul de origine si punctul de destinatie.

rider-pallet-pr4500-hero
image_01_services_3

CE ASIGURAM CLIENTILOR

Marfa asigurata

Societatea detine polite de asigurare CMR pentru fiecare autovehicul in parte, asadar raspundem pentru pagubele produse marfii clientului in timpul transportului rutier.

Temperatura controlata

Oferim servicii de transport marfa la temperatura controlata (temperaturi negative sau pozitive) toate autovehiculele fiind dotate cu sistem de racire - incalzire si cu aparate de printare a termodiagramelor (care indica temperatura pe toata durata transportului).

Monitorizare vehicul

Autovehiculele sunt dotate cu echipatemnte GPS de tip CellSat, iar compania detine programe de supraveghere si de urmarire.
La cererea clientului se pot furniza informatii de localizare a autovehiculelor.

CE PRODUSE TRANSPORTAM

prod trans
Tip produse Temperatura Exemple produse
Produse alimentare congelate de la -1 ° C la -20 ° C inghetata, carne, peste
Produse alimentare refrigerate de la 0 ° C la 4 ° C carne proaspata, peste, produse lactate
Produse alimentare cu temperature controlata ° C la cerere in functie de produs legume, fructe, ciocolata, prajituri, medicamente, cafea, bauturi, paste, cereale
Produse alimentare fara temperatura controlata Fara temperatura ambalaje

Enter your keyword